27830707 rikke@besome.dk

Mit navn er Rikke Moritz 

Jeg hjælper hver dag små, mellemstore og større virksomheder med at udvikle og optimere deres Sociale Medier.

Mit arbejde er dybt forankret i den overbevisning, at sociale medier ikke blot skal være en tidsrøver, men der imod en givende og effektiv markedsføringskanal, der kan løfte både kendskabsgraden og bundlinjen for enhver virksomhed.

Sociale medier er dynamiske og evigt skiftende platforme, der kræver konstant opdatering og tilpasning. Derfor holder jeg mig altid opdateret med de seneste trends, algoritmeændringer og bedste praksis inden for social media marketing.

Jeg tror på, at ærlighed, seriøsitet og en gensidig respekt udgør grundstenene i et givende og produktivt samarbejde.

 

Super godt kursus og rigtig dejligt at undervisningen blev tilpasset mit niveau.

Jeg fik også skubbet til nogle grænser og lærte at stille mig op foran et kamera og faktisk have det sjovt med det.

Adresse

Honum Skovvej 13, 8762 Flemming

Telefon

27830707

Email

Følg med her

Copyright © 2023Be SoMe