27830707 rikke@besome.dk

Be SoMe

Rikke Moritz

Din eksterne SoMe Manager

Hej, mit navn er Rikke Moritz og jeg har arbejdet professionelt med sociale medier de sidste 8 år

Om mig

Jeg hjælper hver dag små, mellemstore og større virksomheder med at udvikle, drifte og optimere deres Sociale Medier.

Sociale medier er dynamiske og evigt skiftende platforme, der kræver konstant opdatering og tilpasning. Derfor holder jeg mig altid opdateret med de seneste trends, algoritmeændringer og bedste praksis inden for social media marketing.

Jeg tror på, at ærlighed, seriøsitet og en gensidig respekt udgør grundstenene i et givende og produktivt samarbejde.

Erfaring

Underviser ved Kursusfabrikken

Jeg har været fast underviser ved Kursusfabrikken i knap 3 år. Jeg underviser i stort set alt inde for sociale medier og i Canva.

Underviser ved Aarhus erhvervsakademi

Jeg underviser lejlighedsvis i sociale medier ved Aarhus erhvervsakademi

Selvstændig i Be SoMe

Jeg har været selvstændig i mange år og har efterhånden hjulpet en bred vifte af kunder, lige fra Iværksættere til store koncerner og Kommuner.

Min tilgang

Mit arbejde er dybt forankret i den overbevisning, at sociale medier ikke blot skal være en tidsrøver, men derimod en givende og effektiv markedsføringskanal, der kan løfte både kendskabsgrad og bundlinje for enhver virksomhed.

 

Skal vi tage en uforpligtende snak?