UNDERVISNING

Det kan være noget af en jungle at finde rundt i de sociale medier!

Hvilken kanal er den bedste at markedsføre sig igennem, til netop mit produkt? Hvornår og hvordan skal jeg ligge opslag op? Hvad er de der algoritmer for noget? Hvordan beskytter jeg min virksomhed i den online verden? Hvordan bruger jeg mine annonce kroner klogeste? Hvordan fungere det hele?

Alt dette underviser jeg i. Jeg klær virksomheder på, så de selv er i stand til varetage deres online markedsføring.

 

ONLINE MARKEDSFØRING

INSTAGRAM 

Instagram er et socialt medie, der bliver mere og mere populært. Instagram er perfekt til branding og storytelling, da der hovedsageligt bruges billeder og videoer. Mangler du eller din virksomhed professionel hjælp til Instagram, i form af boost, optimering, annoncering eller opstart af profil? Står jeg tilrådighed med personlig vejledning.

 

FACEBOOK 

Mere end 3 mio. danskere er på Facebook, og tallet er stadig stigende. Danmark er et af de lande i verden, hvor der er flest på Facebook i forhold til indbyggertal. Derfor er facebook også et oplagt sted at udrulle nye kampagner, forstærke forholdet til dine kunder og øge salget i din virksomhed. Med den rette kombination af content, strategi og effektive kampagner til velvalgte målgrupper, kan Facebook annoncering have en ekstrem god effekt. Har du brug for hjælp til at starte op eller sparring, er du velkommen til at kontakte mig.

 

INFLUENCER MARKETING

Influencer marketing ligger i feltet mellem PR, social marketing og produkt marketing og er populært både hos B2C og B2B virksomheder. Influencer marketing går overordnet set ud på at skabe samarbejder og relationer med indflydelsesrige personer, der har et stort netværk indenfor en bestemt branche eller medie.

Dette giver virksomheder mulighed for skabe stærkere og mere direkte relationer med forbrugerne i en større skala og ved organisk spredning af indhold og budskab. Har du brug for hjælp eller sparring til Influencer marketing, er du meget velkommen til at kontakte mig.

 

SALGSCOACH & SALGSSPARRING

Salgsverdenen har ændret sig markant de seneste år, det der virkede engang, er ikke nødvendigvis det der virker i dag. Jeg hjælper mindre, mellemstore virksomheder, og iværksættere med at tænke ud af boksen og opnå bedre resultater. Et rådgivningsforløb er altid skræddersyet til den enkelte virksomheden, og starter med en behovsafdækning og forventningsafstemning.

Jeg tager altid udgangspunkt i virksomhedens værdier, og i jeres personlighed og styrker. Det øger motivationen, skaber troværdighed og har den aller bedste gennemslagskraft. Sammen finder vi frem til hvordan I kan arbejde mere effektivt, frem for at arbejde mere. Vi optimerer salgsprocessen, dvs. øge indtjeningen uden at tilføre flere ressourcer og omkostninger. Kontakt mig for et uforpligtende møde.